Prezenti pe retelele sociale

Titlu Articol

Acesta este titlul articolului
MR12

Sicor MR12 – unul dintre cele mai bune motoare de lift folosite in Romania

Lider MLB Ascensor va propune o gama variata de produse insa nu se abate niciodata de la calitatea acestora, drept dovada ca fiecare sectiune regasita in site-ul nostru este populata cu numeroase produse de o calitate foarte ridicata. In cazul motoarelor pentru lifturi, probabil cele mai bine vandute produse din gama noastra, compania Lider MLB Ascensor colaboreaza cu Sicor, unul dintre cei mai apreciati producatori la nivel mondial.

Calitatea produselor Sicor este mai mult decat cunoscuta, in acest moment fiind cel mai bine vandut producator pe plan local. Dintre modelele pe care le puteti parcurge in cadrul site-ului nostru, unul se remarca datorita numeroaselor sale functionalitati cat si datorita fiabilitatii si a versatilitatii sale: Sicor MR12.

Revizuind caracteristicile tehnice ale acestui produs, remarcam o rezistenta sporita la utilizare cu incarcatura consistenta, de pana la 2600 kg. In plus, acest motor cantareste doar 240 de kilograme si are o capacitate de ungere proprie care se materializeaza prin intermediul rezervorului de 3.8 litri.

La nivelul puterii, se poate observa un interval cuprins intre 2.7 si 6kW la o frecventa de 50/60 Hz. Produsul se pliaza perfect pe un sistem cu o capacitate de 480 kg si se mandreste cu numai putin de 400.000 de vanzari la nivel mondial.

Lider MLB Ascensor este unic distribuitor al produselor Sicor in Romania si va ofera consultanta de specialitate cat si numeroase servicii conexe in vederea definirii unui pachet complet in ceea ce priveste alcatuirea unui lift perfect functional. Pentru mai multe informatii despre produsele sau accesoriile pe care le comercializam, va rugam sa parcurgeti sectiunile dedicate din site-ul nostru sau sa folositi detaliile prezente in pagina de contact.

Leave a Reply

 
Translate »