Prezenti pe retelele sociale

Despre noi

Produse originale

Lider MLB Ascensor este unic importator pentru anumite produse, fapt care poate sa garanteze in mare masura calitatea componentelor oferite.

Servicii de calitate

Pe langa produsele listate va punem la dispozitie suport de specialitate si consultanta in vederea achizitionarii celor mai bune solutii de pe piata.

5+ ani de experienta

Au trecut mai bine de 5 ani de cand oferim acelasi standard ridicat in privinta produselor si a serviciilor disponibile.

Pe piata din Romania inca din anul 2010

Compania Lder MLB Ascensor a luat nastere la inceputul anului 2010, perioada la care si-au unit fortele persoane pasionate si 100% dedicate acestui domeniu de activitate. In clipa de fata va oferim solutii complete prin care dorim sa acoperim in totalitate necesitatile dumneavoastra!
Compania Lider MLB Ascensor

A fost infiintata în anul 2010 la initiativa unor persoane ce activeaza in domeniu, pentru a raspunde necesitatilor pietei. In acest moment acopera întreaga gama de produse si are o echipa de profesionisti in toate zonele tarii, gata oricând sa raspunda cu profesionalism cerintelor clientilor.

Uniunea Europeana

Compania beneficiaza de parteneriate cu firme consacrate din Uniunea Europeana. In contextul in care intreaga dezvoltare se va face prin eforturi proprii, structura companiei si specializarea vor ramane neschimbate.

Vizam fidelizarea clientilor

Politica noastra vis a vis de clienti, este depasirea asteptarilor clientilor cu privire la calitatea si siguranta produselor noastre. Scopul principal al activitatii companiei Lider MLB Ascensor este satisfacerea nevoilor clientilor, prin servicii si produse de calitate .

Gama variata de produse

Compania Lider MLB Ascensor comercializeaza urmatoarele produse:

  • Ascensoare
  • Cabine de Lift & Usi Semiautomate/li>
  • Componente si piese de schimb
  • Motoare de lift (Trolii)
  • Panouri si Kit-uri electrice
  • Usi automate de lift
 
Translate »