Prezenti pe retelele sociale

Titlu Articol

Acesta este titlul articolului
lider

Lider MLB Ascensor lanseaza noua versiune a site-ului

Au trecut aproximativ 4 ani de la lansarea primului nostru site din domeniul lifturilor, 4 ani in care compania noastra a crescut foarte frumos si datorita acestui proiect online. Observand care sunt tendintele actuale in materie de web design dar si feedback-urile primite din partea clientilor si vizitatorilor nostri, am considerat ca trebuie sa aduce o imbunatatire din acest punct de vedere.

Vechiul site, unul care dateaza din anul 2011, se baza pe o arhitectura HTML 100%, una invechita de altfel. Ne-am propus sa aduce un suflu nou si sa ne prezentam in fata clientilor nostri cu un site mult mai evoluat, adaptat standardelor actuale.

Astfel, am facut o trecere radicala de la un site static, construit doar cu ajutorul mixului dintre HTML si CSS pur, la un site dinamic pe care il putem administra mult mai usor. Utilizand cea mai noua versiune a CMS-ului WordPress, site-ul www.lider-ascensor.ro este mult mai usor de accesat, viteza de inarcare fiind imbunatatita cu de pana la 5 ori.

Administrarea o facem acum pe cont propriu, utilizand un panou de admin intuitiv, in timp ce solutia pe care o vedeti dumneavoastra este una moderna, adaptata fiecarui device de pe care ne accesati site-ul. Avem un site responsive conceput indeosebi pentru o parcurgere facila de catre vizitatorii nostri, informatiile fiind categorisite in functie de mai multe zone specifice.

Regasiti cu usurinta produsele si componentele pe care le comercializam, aveti acces instant la detaliile noastre de contact cat si la istoricul companiei, puteti plasa comenzi online prin intermediul formularelor specifice si nu in ultimul rand, datorita fluiditatii site-ului nostru, ne puteti accesa fara niciun fel de problema de pe un smartphone sau tableta.

Va invitam sa parcurgeti site-ul nostru si sa ne furnizati informatii utile despre sectiunile care nu prezinta informatia asa cum doriti. Inca testam anumite functionalitati iar feedback-ul vostru ne este foarte util in vederea stabilirii variantei finale a acestui site.

Leave a Reply

 
Translate »